Easee elbillader

De som trodde at en elbillader var en elbillader skal snart tro om igjen. I dag handler det ikke bare om at bilen skal lades opp; det handler om hvor raskt den skal lade, hvilken type lader som skal benyttes, hvor mye koster det å lade en elbil, og hvordan kan man styre disse tingene?

Easee elbillader sies å være den smarteste elbilladeren på markedet. Den tilbyr banebrytende teknologi som skal sørge for at bilen din lades når strømmen er på sitt billigste. Når man ser på strømprisene i disse dager er det ingen tvil om at dette er et høyst aktuelt tema. Det kan derfor være et veldig godt sparetiltak ved å gå til innkjøp av en elbillader fra Easee for å redusere kostnadene ved å eie og bruke en elbil når den lades hjemme.

Lad når strømmen er billigst

Smartladingen til Easee elbillader følger med på strømprisene. Disse prisene varierer jo hele døgnet utfra når det er underskudd og overskudd av strøm som kan brukes. Overbelastning i strømnettet fører for eksempel til at prisene blir høyere, og prisene er lavere når det er overskudd av strømmen. Easee sørger for at man kan planlegge og kontrollere når elbilen skal lades. Man får rett og slett utnyttet de tidspunktene på døgnet når strømprisene er lavere slik at man kan balansere forbruket i strømnettet og samtidig få ladet opp bilen så billig som mulig. Med denne smarte planleggingen får man altså mulighet til å parkere bilen og sette den i laderen, og så vil selve laderen selv styre når bilen faktisk skal lades opp.

Lad bilen raskt når det er behov

I tillegg for muligheten til å lade smart ved å lade når strømprisen er rimeligst tilbyr også denne ladeboksen muligheten for å lade raskt. Det er jo ikke alltid man har tid til å vente på at bilen skal lade når strømmen er billig, og da er det godt å vite at ladeboksen fra Easee også kan lade bilen raskt når man har behov for det. I appen har man mulighet for å stille dette inn på ladeboksen slik at den lader slik man ønsker når man plugger bilen i laderen. Når man har stilt den inn på rask lading får man muligheten til å lade elbilen på hele 22kW. Boksen kan nemlig lade både på 1- og 3-fase, avhengig av hvilken installasjon man velger. Den har standard ladekontakt type 2, som også er brukt av et stort utvalg elbiler i Norge, og kan derfor brukes av de aller fleste.

De som er opptatt av interiør og design kan også betrygge seg med at Easee elbillader kommer i fem forskjellige farger, som gjør at man kan velge fargen som passer best inn i hjemmet. Her får man muligheten til å velge om ladeboksen skal matche huset eller bilen, og den er tilgjengelig i fargene grå, hvit, svart, rød og mørkeblå. Ladekabelen som settes i laderen låses automatisk under lading, men man har også muligheten for å låse ladekabelen permanent i ladeboksen via appen for å sikre den mot tyveri.