Installasjon av adgangskontroll for både privat- og bedriftsmarked

Med dagens muligheter og alternativer innen adgangskontroll er det stadig flere privatboliger og næringsbygg som velger å installere adgangskontroll. I dag kan du velge adgangskontroll basert på dine behov – enten du ønsker å gjøre innsjekkingen mer effektiv eller om du har et  ønske om å øke sikkerheten.

Vi i EBR Elektro AS har lang erfaring med montering av adgangskontroll for både privat- og bedriftsmarkedet. Vi har hjulpet mange private hjem og offentlige bygg med adgangskontroll og har opparbeidet oss en enorm fagkunnskap. Samtidig holder vi oss godt oppdaterte, nettopp for å kunne tilby de beste løsningene på markedet.

Vi tilbyr følgende løsninger innen adgangskontroll:

  • Porttelefon m/u video
  • Dørtelefon

Vi benytter oss kun av anerkjente produsenter innen adgangskontroll, nettopp for å kunne tilby den kvaliteten vi som fagfolk forventer.

Vi holder til på Lørenskog, og er det naturlige valget for deg som holder til i Oslo og omegn, og som ønsker en profesjonell elektriker med fokus på kvalitet og punktlighet. Du skal kunne stille forventninger til våre løsninger, men også arbeidet som utføres.

Ikke vær redd for å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om dagens løsninger innen adgangskontroll.

No items found.