Installasjon av brannvarslingsanlegg

Brannvarsling er svært viktig, uavhengig hjem og bolig. Dersom du ikke varsles om røykutveksling eller brann, kan utfallet ende i katastrofe. Selv moderne boliger har behov for et brannvarslingsanlegg som fungerer optimalt.

Vi i EBR Elektro AS bistår privatboliger med pålitelige brannvarslingsanlegg og på den måten øker den hverdagslige sikkerheten vi alle er avhengige av å ha. Vi har bistått med installasjon og montering av brannvarslingsanlegg i flere tiår og har den erfaringen som kreves for å øke sikkerheten til boligen din.

For oss er kvalitet i kombinasjon med presist og punktlig arbeide, svært viktig. Du skal kunne stille forventninger til vårt arbeid. Samtidig benytter vi oss kun av seriøse og anerkjente produsenter av adgangskontroll – nettopp for å gi boligen din den sikkerheten den fortjener!

Jevnlig kontroll av brannvarslingsanlegg

Kvalitet og sikkerhet varer ikke evig. Ei heller et brannvarslingsanlegg. Det anbefales å gjennomføre systematisk kontroll av anlegget for å kunne oppdage eventuelle avvik eller elementer som bør repareres. Du kan bestille kontroll av ditt anlegg hos oss i EBR Elektro AS.

Vi er det naturlige valget for deg som ønsker en lokalleverandør her på Lørenskog. Vi har mange gode kundeforhold i både Oslo og Viken.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale om hvilket brannvarslingsanlegg som passer best for din bolig!

No items found.