Energibesparelse - Flere gode løsninger

Med våre fire årstider benytter husstandene i Norge mye energi i forbindelse med elektrisitet og andre fasiliteter vi tar i bruk i hverdagen. Selv et moderne hjem kan utnytte sitt potensial innen energibesparelse, og i langt større grad enn hva man skulle tro.

Vi i EBR Elektro AS har opp gjennom årene opparbeidet oss god fagkunnskap innen energibesparelse og sitter i dag med flere gode løsninger for huseiere som ønsker lavere energiutgifter i året.

Strømstyring

Det meste av gevinsten ved strømstyring ligger i at du ikke glemmer å skru ned varmen, systemet gjør det for deg. Du slipper tenke på om kaffetrakteren er slått av eller om du har slått av lyset på loftet. Alt styres fra et sentralt panel, som du også kan ha tilgjengelig på mobilen din.

Varmestyring

Du programmerer og styrer varmen i huset med smarttelefonen din og har full kontroll over temperaturen hjemme, enten du befinner deg i stua, i Syden eller på hytta.

Installering av gulvvarme

Varmekabler, matter og varmefolier legges i dag høyere opp mot gulvoverflaten og gir rask og behagelig varme i gulvet. Installerer du gulvvarme på riktig måte, er du garantert energibesparelse og mer komfort.

LED-lys

Det er ikke tilfeldig at LED-lys i mange hjem har danket ut både taklamper og lampetter, da LED-lys er ideelt for å skape stemning og variasjon i belysningen. Samtidig er det viktig å huske på at LED-lys er en energieffektiv lyskilde som brukes mer og mer i de norske hjem. Vi er trygge på å kunne hjelpe deg med å finne de rette løsningene for energibesparelse i ditt hjem.

Siden vår oppstart har vi hjulpet mange huseiere, borettslag og bedrifter med å finne energibesparende løsninger. Dette har medført til at vi er det naturlige valget for deg som ønsker en lokal elektriker på Lørenskog og Oslo. Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss i EBR Elektro AS for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med energibesparelse!

No items found.