Installere elbillader med en profesjonell elektrikker

Elbil er kanskje praktisk og besparende for miljøet, allikevel er elbillading svært belastende på det elektriske anlegget. De fleste anlegg er ikke beregnet for denne belastningen da det er enorme energimengder som skal overføres.  Sørg for å benytte deg av en kyndig elektriker for å finne en sikker elbillader.

Vi i EBR Elektro AS har en filosofi om at en elbillader skal takle både mekaniske belastninger og vanninntrenging. I tillegg bør elbilladeren være fleksibel i forhold til plassering.

Vi sørger for installasjon av elbilladere for næringseiendommer og borettslag. Som elektriker setter vi kvalitet i vårt arbeid, men også produktene vi tar i bruk i hverdagen. For deg betyr dette topp kvalitet i alle ledd.

Start oppgraderingen til elbillader

Hvis du allerede har elbil / plug-in hybrid eller vurderer å kjøpe det, få en autorisert gjennomgang av el-anlegget ditt og gjør nødvendige oppgraderinger nå! Hos oss får du en trygg og profesjonell installasjon av elbillader. Du får også dokumentasjon og kan være sikker på at alt fungerer som det skal.

Vår beliggenhet på Lørenskog har resultert i mange gode lokale kundeforhold, og vi anerkjennes for tett oppfølging og et brennende ønske om å tilby gunstige løsninger for deg som ønsker å installere elbillader.

Du kan ta kontakt med oss helt uforpliktende for mer informasjon om hvordan vi kan bistå deg, og hvilke løsninger som egner seg best for ditt bygg!

Charlie/EFA

Easee

Wallbox

Zaptec