Zaptec elbillader - for bedrifter og borettslag som ønsker topp kvalitet

Ettersom elbilen har inntatt veiene for godt, finnes det en rekke løsninger av ladestasjoner. Mange kan gå seg vill i alle mulighetene som finnes på markedet. Altfor mange elbileiere tenker pris fremfor funksjonalitet og kvalitet.

Vi i EBR Elektro AS tilbyr elbillader fra den anerkjente produsenten Zaptec. Hos oss finner du smart elbillading spesielt beregnet for bedrifter, borettslag og store parkeringsanlegg. Våre løsninger fra Zaptec har fokus på sikkerhet, kvalitet og design.

Elbillader med 5 års garanti

Våre elbilladere fra Zaptec består av kvalitetskomponenter, avanserte sikkerhetsanordninger og kjølesystem for å unngå overoppheting. Våre elbilladere fra Zaptec har hele 5 års garanti. Fordelene er mange overfor deg som representerer en bedrift eller et borettslag, og som stiller store forventninger til optimal elbillading.

Vi hjelper deg med rask og effektiv installasjon av Zaptec ladere og har gode oppfølgingsrutiner i etterkant av monteringen. Med lokasjon på Lørenskog er vi det naturlige valget for deg som ønsker en lokal og profesjonell samarbeidspartner.

Ta kontakt med oss helt uforpliktende for å bli bedre kjent med hvilke fordeler du får med Zaptec elbillader!