Installasjon av nødlysanlegg

Alle offentlige bygg, næringseiendom og større boligbygg er pliktige til å følge kravene i henhold til nødlysanlegg. Konsekvensene kan bli fatale i nødsituasjoner dersom lyset og informasjonen ikke fungerer optimalt.

Vi EBR Elektro AS mener sikkerhet skal stå øverst hos alle innehavere og andre ansvarlige for større bygninger hvor mange mennesker ferdes. Siden vår oppstart tidlig 2000 har vi bistått offentlige bygg, næringseiendom og større boligbygg med installasjon av nødlysanlegg. For oss er kvalitet et viktig nøkkelord – noe som gjenspeiler seg i våre nødlysanlegg fra anerkjente produsenter, men også i vårt håndverk. Du skal kunne stille forventninger til vårt arbeid.

Jevnlig tilsyn av nødlysanlegg

Etter at vi har gjennomført installasjonen er det viktig å gjennomføre kontroll av nødlysanlegget hvert eneste år. På den måten avdekker du eventuelle avvik og slitasje på et tidlig tidspunkt. Vi hjelper deg med å gjennomføre grundige kontroller og som hjelper deg med å holde sikkerheten på topp.

Vi er det naturlige alternativet for deg som ønsker at sikkerheten ivaretas av en lokal partner på Lørenskog og omegn.

Du kan trygt ta kontakt med oss i EBR Elektro AS for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med installasjon og kontroll av nødlysanlegget i større bygninger!

No items found.